Compass Creations

Professioneel webdesign sinds 2005

Webdesign Eindhoven

Compass Creations is een webdesign bureau uit Eindhoven. Compass Creations richt zich als webdesigner op websites die de klant zelf eenvoudig kan onderhouden. Hierdoor is de klant niet meer afhankelijk van de webdesigner, en heeft zelf volledige controle op de website.

Diverse klanten

Compass Creations heeft voor vele bedrijven een nieuwe website mogen maken danwel onderhoud mogen uitvoeren op de bestaande website. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Passe-Partout, De Haart Mediation, Tebeton, Blikopener Fotografie, Perspeqt, Juncta Juvant, InVelsen Coaching, Farfarm Fotografie, Dick Le Mair, Marconellie, Ellen Boere, Studio Onbekommerd, OptimaalGewicht en vele andere.

Professioneel webdesign

Door onze jarenlange ervaring als webdesigner kunnen we onze klanten goed van dienst zijn op alle gebieden wat betreft webdesign, en ook adviseren over het ontwerpen en bouwen van de website. Daarnaast maken we uiteraard gebruik van de laatste technieken zoals responsive webdesign, HTML5, CSS3, PHP, fixed headers, parallax scrolling, bijzondere sliders, social media integratie etc. Ondanks onze ruime ervaring blijven we bijleren over de vele onderwerpen die met webdesign te maken hebben.

Responsive webdesign

Tegenwoordig worden smartphones en tablets meer gebruikt dan laptops en pc's. Daarom is het belangrijk dat jouw website op al deze apparaten en ook op toekomstige apparaten goed zichtbaar is. Een zogenaamde ‘responsive‘ website past zich automatisch aan naar de breedte van het scherm van de bezoeker van jouw website, en is daardoor altijd goed te zien. Wij werken uitsluitend met responsive websites, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Bekijk onze portfolio voor voorbeelden.

Communicatie

Compass Creations is van mening dat goed webdesign niet ophoudt bij het bouwen van de website. Wij vinden het ook belangrijk om onze klant goed te informeren over de mogelijkheden, duidelijke uitleg te geven (zonder onbegrijpelijke technische taal) en mee te denken.

Wil je meer informatie? Bekijk dan onze werkwijze, onze uitleg over webhosting of de pagina over het onderhoud van websites en webshops.

Waarom Compass Creations?

15 jaar ervaring Duidelijke communicatie Website binnen 1 maand full-service bureau

Recensies

Hieronder enkele reacties van klanten op de dienstverlening van Compass Creations

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Portfolio

Hieronder enkele voorbeelden van websites die wij voor klanten hebben gemaakt.

  • Alle websites
  • Algemeen
  • Fotografie
  • Muziek
Website van DeHaart Mediation
Website van Tebeton
Website van Passe-Partout
Website van Blikopener Fotografie
Website van PerspeQt
Website van Juncta Juvant
Website van Dick LeMair
Website van InVelsen Coaching
Website van Farfarm
200

Tevreden klanten
geholpen met een goede website

250

Websites
gebouwd en onderhouden

10.000

Regels code
met liefde geschreven

15

Jaar ervaring
in webdesign