Compass Creations

Professioneel webdesign sinds 2005

Onderhoud

Een website of webshop bouwen is één ding, maar het onderhouden daarvan is minstens zo belangrijk. Net als een auto of huis heeft ook een website onderhoud nodig om in goede staat te blijven.

Updates
Regelmatig komen er updates uit voor WordPress, plugins, thema‘s en vertalingen. Deze updates zijn belangrijk om jouw website veilig, snel en goed werkend te houden. We raden daarom altijd aan om op tijd deze updates uit te voeren.

Regelmatig zien we dat websites die we nog niet in onderhoud hebben plugins hebben die (lang) niet meer bijgewerkt worden. Soms zelfs plugins die niet meer op de WordPress website staan. Ons advies is altijd om als plugins niet meer gebruikt worden die te verwijderen. Daarmee wordt je website sneller en veiliger. Een plugin die niet meer bijgewerkt wordt door de maker kan onveilig worden omdat (nieuwe) beveiligingslekken niet meer hersteld worden. Hierdoor wordt de kans groter dat je website gehackt wordt.

Controle
Het simpelweg updaten is echter niet voldoende. Voor de websites die we in onderhoud nemen controleren we altijd vooraf wat er bij een update verandert en na updaten controleren we of jouw website nog goed werkt.

Herstel en backups
In verreweg de meeste gevallen gaat het updaten van websites goed, maar het kan weleens voorkomen dat er problemen ontstaan, omdat een plugin niet goed samenwerkt met een andere plugin. Dit controleren we daarom en als we iets tegenkomen dan onderzoeken we dat en lossen het op. Door onze jarenlange ervaring zijn we er vaak snel achter. Maar als het écht mis gaat is het fijn om te weten dat je ergens op terug kan vallen. Daarom maken we voor de websites waar we onderhoud aan uitvoeren periodiek backups. Automatisch en volledig. Wel een veilig idee toch?

Onderhoudscontract
Uiteraard is het mogelijk om al deze updates zelf bij te houden, maar waarschijnlijk besteed je die tijd liever aan je core business. Wij besteden tenslotte onze administratie ook uit. Daarom bieden we graag aan om de updates, backups, controles en eventueel herstel voor je uit te voeren, in een onderhoudscontract.

Efficiënt
Gelukkig hebben we daar een goed programma voor zodat we niet elke website een voor een hoeven te updaten, maar veel websites tegelijk kunnen bijwerken. Hierdoor kunnen we efficiënt en heel betaalbaar te werk gaan. Het onderhoudscontract is bij ons dan ook verkrijgbaar vanaf 25 euro per maand. En daarvoor krijg je de zekerheid van een goed werkende website.

Maandelijks

€ 65,-
€ 65,- per maand
 

Wekelijkse updates
Maandelijkse backups
Handmatige controle
 
 
 

3 maanden

€ 135,-
€ 45,- per maand
30% korting

Wekelijkse updates
Maandelijkse backups
Handmatige controle
Gratis beveiligings check
 
 

6 maanden

€ 195,-
€ 32,50 per maand
50% korting

Wekelijkse updates
Maandelijkse backups
Handmatige controle
Gratis beveiligings check
Gratis controle instellingen
 

Meest gekozen

12 maanden

€ 300,-
€ 25,- per maand
61% korting

Wekelijkse updates
Maandelijkse backups
Handmatige controle
Gratis beveiligings check
Gratis controle instellingen
1 maand gratis

Alle onderhoudscontracten worden automatisch verlengd per termijn, tenzij vooraf per email is opgezegd. Het termijnbedrag wordt aan het begin van de termijn gefactureerd.
Omdat Compass Creations onder de kleine ondernemersregeling valt hoeven we geen BTW te berekenen.

Vraag hieronder een onderhoudscontract aan. Na aanvragen zullen aanvullende gegevens gevraagd worden voor inloggen en adminsistratie.

Aan het laden
Je bericht is verzonden, dank je wel. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Recensies

Hieronder enkele reacties van klanten op de dienstverlening van Compass Creations

Portfolio

Hieronder enkele voorbeelden van websites die wij voor klanten hebben gemaakt.

  • Alle websites
  • Algemeen
  • Fotografie
  • Muziek
Website van DeHaart Mediation
Website van Tebeton
Website van Passe-Partout
Website van Blikopener Fotografie
Website van PerspeQt
Website van Juncta Juvant
Website van Dick LeMair
Website van InVelsen Coaching
Website van Farfarm
200

Tevreden klanten
geholpen met een goede website

250

Websites
gebouwd en onderhouden

10.000

Regels code
met liefde geschreven

15

Jaar ervaring
in webdesign