Wederom een interessante week achter de rug! Deze week zijn het intranet van The Cookie Company en de website van PureSpecial opgeleverd. Van beide websites hebben we positieve reacties ontvangen en na met veel inzet en enthousiasme eraan te hebben gewerkt voegen we de website van PureSpecial toe aan onze portfolio. Het intranet bevat vertrouwelijke informatie dus kan helaas niet aan de portfolio worden toegevoegd.

Ook is deze week de website www.woningintilburg.nl gelanceerd. Op deze website wordt informatie gegeven over de woning die in de verkoop staat, en er is voor een eigen website gekozen om zonder reclame en overbodige informatie de woning in een eigen omgeving en stijl te kunnen presenteren. Daarnaast zullen binnenkort nog andere opties aan de website worden toegevoegd zoals plattegronden en te downloaden PDF bestanden met informatie voor de geïnteresseerde.

Dinsdag ben ik in de kazerne van Gouda geweest om te kijken hoe de kantoren daar functioneren, een erg interessante en inspirerende werkplek! Ik ben door Ingrid Verkleij van Accept Coaching rondgeleid, waarna we bij Bfree2work een boeiend gesprek hadden over de mogelijkheden van CMS websites. In de middag ben ik voor RTV Gouwestad foto’s gaan maken van het Video Stiching System in de Julianasluis in Gouda, waar een interessante presentatie werd gegeven over dit systeem. Ook Remco van Remco Smits Fotografie was hierbij aanwezig.

Naast bovenstaande werkzaamheden ben ik deze week ook nog bezig geweest met het personaliseren van de Facebook pagina van Compass Creations. Compass Creations kan nu dus ook als dienst aanbieden het aanmaken, stylen en aanpassen van Facebook pagina’s. Het vormgeven van dit soort Social Media is belangrijk om onderscheid te kunnen maken met andere profielen en een eigen gezicht te kunnen laten zien. Aangezien Social Media niet meer weg te denken zijn uit het hedendaagse bedrijfsleven is het belangrijk voor bedrijven zich ook daar te kunnen profileren. Compass Creations kan u vanaf heden daarbij ondersteunen!