Onderhoud

Een website of webshop bouwen is één ding, maar het onderhouden daarvan is minstens zo belangrijk. Net als een auto of huis heeft ook een website onderhoud nodig om in goede staat te blijven.

Updates
Regelmatig komen er updates uit voor WordPress, plugins, thema’s en vertalingen. Deze updates zijn belangrijk om jouw website veilig, snel en goed werkend te houden. We raden daarom altijd aan om op tijd deze updates uit te voeren.

Controle
Het simpelweg updaten is echter niet voldoende. Voor de websites die we in onderhoud nemen controleren we altijd vooraf wat er bij een update verandert en na updaten controleren we of jouw website nog goed werkt.

Herstel en backups
In verreweg de meeste gevallen gaat het updaten van websites goed, maar het kan weleens voorkomen dat er problemen ontstaan, omdat een plugin niet goed samenwerkt met een andere plugin. Dit controleren we daarom en als we iets tegenkomen dan onderzoeken we dat en lossen het op. Door onze jarenlange ervaring zijn we er vaak snel achter. Maar als het écht mis gaat is het fijn om te weten dat je ergens op terug kan vallen. Daarom maken we voor de websites waar we onderhoud aan uitvoeren periodiek backups. Automatisch en volledig. Wel een veilig idee toch?

Onderhoudscontract
Uiteraard is het mogelijk om al deze updates zelf bij te houden, maar waarschijnlijk besteed je die tijd liever aan je core business, toch? Wij besteden tenslotte onze administratie ook uit. Daarom bieden we graag aan om de updates, backups, controles en eventueel herstel voor je uit te voeren, in een onderhoudscontract.

Efficiënt
Gelukkig hebben we daar een goed programma voor zodat we niet elke website een voor een hoeven te updaten, maar veel websites tegelijk kunnen bijwerken. Hierdoor kunnen we efficiënt en heel betaalbaar te werk gaan. Gemiddeld zijn we per website een half uur per maand bezig met deze werkzaamheden. Het onderhoudscontract kost bij ons dan ook slechts 30 euro per maand. En daarvoor krijg je de zekerheid van een goed werkende website.

Interesse of meer weten?
Heb je interesse in het onderhoudscontract of nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ook interessant: