Terugblik en vooruitkijken

De eerste week van 2013 zit er inmiddels weer op, een mooi moment om terug en vooruit te blikken. In dit blogbericht zal meer worden verteld over hoe het afgelopen jaar er uit zag en wat de plannen zijn voor het nieuwe jaar.

Een terugblik op 2012

Het afgelopen jaar is er voor Compass Creations veel gebeurd. Naast het opdoen van veel nieuwe ervaringen en het mogen meewerken aan diverse grote projecten zijn er ook heel veel nieuwe waardevolle en prettige contacten en samenwerkingen gerealiseerd. Door deel te nemen aan veel open coffees is er veel aan de contacten gewerkt, waarvan diverse contacten ook projecten hebben opgeleverd.

Diverse grote projecten zoals de bouwkundige inspecties voor RPS, het maken van uitgebreide excel documenten en het opzetten van een intranet website, een webshop en een CMS website met e-commerce integratie hebben de revue gepasseerd. Daarnaast is ook ruime ervaring opgedaan met het CMS systeem WordPress en met social media. In de portfolio zijn de websites te zien die in 2012 zijn opgeleverd.

Al met al was 2012 een mooi jaar in vele opzichten, en hopen we dat het nieuwe jaar minstens zoveel moois levert.

Vooruitblik naar het nieuwe jaar

De verwachtingen voor 2013 zijn hoog; naast het verder uitbreiden van de kennis van HTML, SEO, CMS systemen, CSS en PHP zijn ook diverse niet-technische doelen gesteld. Social Media is in het algemeen erg belangrijk, en ook Compass Creations heeft plannen om hier nog meer op in te zetten. Middels meer kennisdeling, gericht gebruik maken van social media, en diverse acties via facebook, twitter, linkedin en pinterest zullen we proberen de klanten nog beter te informeren, en mogelijk nieuwe contacten te leggen.

Nieuwsbrieven

Eén van de nieuwe plannen is het opzetten van een maandelijkse nieuwsbrief. De basis hiervoor is gelegd, en binnenkort zal de eerste nieuwsbrief van Compass Creations verstuurd worden. De nieuwsbrief zal ondermeer informatie bevatten en nieuws, maar ook een overzicht van nieuwe websites, handige tips en meer. Op deze website zal ook de mogelijkheid worden aangemaakt om te abonneren op de nieuwsbrief.

Tips

Door de vele kennis die in alle jaren is opgedaan kan veel werk met de computer makkelijker worden uitgevoerd. Deze kennis willen we graag met de wereld delen. Daarom zit in de planning om deze kennis via tips te delen, met uitleg over de tips. Zo zullen onder meer tips verschijnen over handige programma’s, wordpress, sneltoetsen etc. Voor meer informatie hierover hou dus de website of social media in de gaten, of abonneer je op de nieuwsbrief.

Conclusie

Al met al dus een hoop plannen, en we hopen dat 2013 voor u en voor Compass Creations een heel mooi jaar zal worden.