Anbeko

29
jul

Anbeko

Juli 2014 is de nieuwe website van Anbeko opgeleverd. De website geeft informatie over de diensten die administratiekantoor Anbeko levert.

Eigenschappen van de website

De website www.anbeko.nl is gebouwd in een CMS systeem, waardoor Bert Kok zelf de website eenvoudig kan onderhouden. Doordat de website responsive is gemaakt is deze geschikt voor alle apparaten. Hierdoor is de website niet alleen op een PC en laptop goed te zien, maar ook op de tablet, smartphone en smart-tv wordt de website goed weergegeven. Zo wordt er voor gezorgd dat iedereen altijd de informatie de website van Anbeko kan bekijken.

 

Responsive WordPress website webdesign Gouda Compass Creations Anbeko

De website bekijken

De beste beleving krijgt u natuurlijk door de website van Anbeko zelf te ervaren. Dit kan via www.anbeko.nl. Bekijk ook eens de diverse pagina’s om alle eigenschappen van de website te ontdekken.

We horen graag wat u van deze website vind via een reactie op deze pagina of via social media.

Over Compass Creations

Compass Creations is een webdesign bureau uit Gouda dat zich richt op het totale aspect van het maken van websites. Van het technische deel en grafisch ontwerp tot hostingonderhoud en advisering: bij ons bent u aan het goede adres voor alles wat er komt kijken bij een website.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat al onze websites voldoen aan de hoge eisen van vandaag de dag, dat u zelf uw website kunt bijhouden en dat u bij ons terecht kunt met uw vragen.

We zijn bereikbaar, houden van eerlijk zaken doen en hanteren aantrekkelijke tarieven, omdat we vinden dat een goede website voor iedereen mogelijk moet zijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten of vrijblijvend een offerte ontvangen? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op.

Responsive WordPress website webdesign Gouda Compass Creations Anbeko

 

The following two tabs change content below.
Compass Creations specialiseert zich in het maken en onderhouden van websites en webshops. Voor elk type website kunt u bij ons terecht, maar ook staan we voor u klaar als het gaat om ondersteuning of advies voor grafisch ontwerp, social media, nieuwsbrieven en meer. | info@compasscreations.nl | www.compasscreations.nl | Compass Creations webdesign Tilburg

Laatste berichten van Marcel Oerlemans - Compass Creations webdesign Tilburg (toon alles)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *