Waarom Compass Creations?

1
jan

Compass Creations heeft ruime ervaring met diverse CMS en HTML websites

Betaalbare professionele, naar wens gemaakte websites

Flexibiliteit, meedenken met de klant, en adviseren is waar Compass Creations voor staat

Snelle, doeltreffende service

Ontwerpen van een banner / logo / opmaak behoort tot de mogelijkheden

Compass Creations is opgericht in 2011 met als doel de klant een professionele website te leveren tegen een interessante prijs. Ondanks het korte bestaan hebben we ruim ervaring met het opzetten en onderhouden van websites, met alles wat daarbij komt kijken.

Waarom Compass Creations en niet Webdesign?
Omdat de service van Compass Creations verder gaat dan design alleen! Flexibiliteit is één van de peilers van Compass Creations en we zijn dan ook actief in het meedenken, adviseren, en het volledige websitebeheer indien gewenst uit handen nemen. Dus inclusief het regelen van een domeinnaam (.com / .nl etc) en ruimte op internet om de website te hosten. Compass Creations heeft ruimschoots ervaring hiermee en kan dus al het werk uit handen nemen en een voordelige en degelijke keuze maken. Ook het ontwerpen van logo’s, banners, en het maken van webshops behoort tot de mogelijkheden bij Compass Creations.

The following two tabs change content below.
Compass Creations specialiseert zich in het maken en onderhouden van websites en webshops. Voor elk type website kunt u bij ons terecht, maar ook staan we voor u klaar als het gaat om ondersteuning of advies voor grafisch ontwerp, social media, nieuwsbrieven en meer. | info@compasscreations.nl | www.compasscreations.nl | Compass Creations webdesign Tilburg

Laatste berichten van Marcel Oerlemans - Compass Creations webdesign Tilburg (toon alles)

Comments

 • 21 november 2014

  Ik heb nu een paar maanden met Marcel gewerkt. Marcel weet al mijn computer problemen in een mum van tijd op te lossen. Hij is altijd bereikbaar en is nog aardig bovendien. Soms denk ik wel eens dat ik zijn enige klant ben omdat hij alle tijd voor mij neemt. Als ik mij met nieuw probleem meld, dan maakt Marcel steeds tijd vrij. Heerlijk!
  Ik draai al heel veel jaar mee als ondernemer dus ik heb steeds te maken gehad met computer vraagstukken. Nu eindelijk heb ik bij Marcel gevonden wat ik nodig heb. Hij denkt ook mee en verzint overal een oplossing voor.
  Ik heb een strippenkaart aangeschaft en ook dit vind ik super handig van hem bedacht: hij heeft direct geld en ik weet hoeveel tijd ik van hem kan vragen.
  Alle ondernemers die dit lezen, laat de kans niet voorbij gaan om met zo een vakman aan de slag te gaan!
  Groet,
  Mickey

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *