Webdesign techniek

In een website wordt veel gebruik gemaakt van diverse technische systemen. In CMS websites bijvoorbeeld wordt vaak gebruik gemaakt van HTML, PHP, CSS, Javascript en databases. Elk onderdeel hierin heeft zijn eigen functie, zoals opbouw van de pagina (HTML), koppeling met de database (PHP), opmaak (CSS), diverse functies toevoegen (Javascript) en opslaan en gebruik van gegevens (database). Om uw website goed te laten functioneren is het belangrijk dat de techniek achter de website up to date is. 

Compass Creations maakt altijd gebruik van de laatste technieken op het gebied van webdesign, en heeft jarenlange ervaring opgedaan met deze technieken, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat uw website up to date is en werkt zoals het hoort.

Website technieken - Compass Creations Webdesign Gouda

Het testen van de techniek

Net als bij crossbrowser en responsive webdesign check controleren we ook tijdens en na de bouw van uw website of de techniek achter de website helemaal voldoet. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw website helemaal in orde is.

CMS templates met de laatste technieken

Compass Creations werkt voornamelijk met CMS systemen (waarmee u zelf uw website kunt bijhouden) vanwege de vele voordelen van CMS. Tegenwoordig zijn voor alle grote CMS systemen veel templates te vinden die standaard gebruik maken van de moderne technieken zoals HTML5, CSS3 en Javascript, zodat u niet veel hoeft te investeren om van deze techniek gebruik te kunnen maken. De websites in onze portfolio maken hier ook gebruik van, en het grootste deel van deze websites is gemaakt met een CMS systeem. Een goede website om CMS templates te vinden die gebruik maken van de laatste tecnieken is Themeforest.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over webdesign technieken? Neem dan contact met ons op.

Over Compass Creations

Compass Creations is een webdesign bureau uit Gouda dat zich richt op het totale aspect van het maken van websites. Van het technische deel en grafisch ontwerp tot hosting, onderhoud en advisering: bij ons bent u aan het goede adres voor alles wat er komt kijken bij een website.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat al onze websites voldoen aan de hoge eisen van vandaag de dag, dat u zelf uw website kunt bijhouden en dat u bij ons terecht kunt met uw vragen.

We zijn bereikbaar, houden van eerlijk zaken doen en hanteren aantrekkelijke tarieven, omdat we vinden dat een goede website voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Compass Creations webdesign Gouda foto foto's afbeeldingen photo CMS WordPress Joomla HTML CSS PHP

The following two tabs change content below.
Compass Creations specialiseert zich in het maken en onderhouden van websites en webshops. Voor elk type website kunt u bij ons terecht, maar ook staan we voor u klaar als het gaat om ondersteuning of advies voor grafisch ontwerp, social media, nieuwsbrieven en meer. | info@compasscreations.nl | www.compasscreations.nl | Compass Creations webdesign Tilburg

Laatste berichten van Marcel Oerlemans - Compass Creations webdesign Tilburg (toon alles)