Responsive webdesign

Er wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van smartphones en tablets om websites en webwinkels mee te bekijken. Als uw website niet goed op een smartphone of tablet te zien is kan u dit dus klanten kosten. Het is dus belangrijk uw website geschikt te maken voor mobiele apparaten. Responsive webdesign kan hiervoor een goede oplossing zijn.

Responsive webdesign

Responsive website - Compass Creations webdesign GoudaWaar vroeger vaak een aparte website gemaakt werd voor smartphones en tablets is het de laatste jaren een trend om websites ‘responsive’ te maken. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast naar de schermgrootte. Afhankelijk van de schermgrootte wordt de gehele website aangepast, zodat het menu, de inhoud, eventuele slideshows, het logo en andere informatie goed te zien is zonder te blijven in- en uitzoomen.

Responsive templates voor CMS

Compass Creations werkt voornamelijk met CMS systemen (waarmee u zelf uw website kunt bijhouden) vanwege de vele voordelen van CMS. Tegenwoordig zijn voor alle grote CMS systemen veel templates te vinden die standaard responsive zijn, zodat u niet veel hoeft te investeren om van deze techniek gebruik te kunnen maken. In onze portfolio vind u diverse voorbeelden van websites die we hebben gemaakt die responsive zijn en gebruik maken van een CMS.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe responsive webdesign voor u kan werken? Neem dan contact met ons op.

Over Compass Creations

Compass Creations is een webdesign bureau uit Gouda dat zich richt op het totale aspect van het maken van websites. Van het technische deel en grafisch ontwerp tot hosting, onderhoud en advisering: bij ons bent u aan het goede adres voor alles wat er komt kijken bij een website.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat al onze websites voldoen aan de hoge eisen van vandaag de dag, dat u zelf uw website kunt bijhouden en dat u bij ons terecht kunt met uw vragen.

We zijn bereikbaar, houden van eerlijk zaken doen en hanteren aantrekkelijke tarieven, omdat we vinden dat een goede website voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Compass Creations webdesign Gouda foto foto's afbeeldingen photo CMS WordPress Joomla HTML CSS PHP

The following two tabs change content below.
Compass Creations specialiseert zich in het maken en onderhouden van websites en webshops. Voor elk type website kunt u bij ons terecht, maar ook staan we voor u klaar als het gaat om ondersteuning of advies voor grafisch ontwerp, social media, nieuwsbrieven en meer. | info@compasscreations.nl | www.compasscreations.nl | Compass Creations webdesign Tilburg

Laatste berichten van Marcel Oerlemans - Compass Creations webdesign Tilburg (toon alles)