Crossbrowser webdesign

Het is lang geleden dat Internet Explorer de enige browser was waarmee men websites bekeek. Tegenwoordig zijn er vele browsers en verkiezen veel mensen een andere browser zoals bijvoorbeeld Mozilla Firefox of Google Chrome boven Internet Explorer. Om nog maar niet te spreken over de tablets en smartphones waarop ook veel keuze is uit browsers. Met crossbrowser webdesign bent u hierop voorbereid.

Uiteraard wilt u dat uw website er voor iedereen goed uitziet, dat deze goed en snel werkt, en dat iedereen dezelfde ervaring heeft, ongeacht de browser, het besturingssysteem of het apparaat. Door de website te testen in diverse browsers, en zelfs in diverse versies van browsers kan worden gecontroleerd of dit ook zo is. Uiteraard testen wij alle websites die we maken in de meestgebruikte browsers.

Crossbrowser websites - Compass Creations webdesign Gouda

Crossbrowser testen

Met een mooi woord heet het testen van uw website in diverse browsers “crossbrowser” testen. In het kort test u hiermee dus de werking van uw website in diverse browsers. Om dit goed te kunnen testen zorgen wij ervoor altijd de laatste versies van de software te gebruiken, en hebben we hulpmiddelen in huis om in verschillende versies van browsers uw website te testen.

Heeft u al een bestaande website en wilt u die laten controleren op crossbrowser techniek, snelheid, en nog veel meer punten? Vraag dan een gratis website analyse aan.

CMS templates met crossbrowser techniek

Compass Creations werkt voornamelijk met CMS systemen (waarmee u zelf uw website kunt bijhouden) vanwege de vele voordelen van CMS. Tegenwoordig zijn voor alle grote CMS systemen veel templates te vinden die standaard geschikt zijn voor alle browsers, zodat u niet veel hoeft te investeren om van deze techniek gebruik te kunnen maken. Alle websites in onze portfolio zijn geschikt voor alle browsers, en het grootste deel van deze websites is gemaakt met een CMS systeem. Een goede website om CMS templates te vinden is Themeforest.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over crossbrowser webdesign? Neem dan contact met ons op.

Over Compass Creations

Compass Creations is een webdesign bureau uit Gouda dat zich richt op het totale aspect van het maken van websites. Van het technische deel en grafisch ontwerp tot hosting, onderhoud en advisering: bij ons bent u aan het goede adres voor alles wat er komt kijken bij een website.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat al onze websites voldoen aan de hoge eisen van vandaag de dag, dat u zelf uw website kunt bijhouden en dat u bij ons terecht kunt met uw vragen.

We zijn bereikbaar, houden van eerlijk zaken doen en hanteren aantrekkelijke tarieven, omdat we vinden dat een goede website voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Compass Creations webdesign Gouda foto foto's afbeeldingen photo CMS WordPress Joomla HTML CSS PHP

The following two tabs change content below.
Compass Creations specialiseert zich in het maken en onderhouden van websites en webshops. Voor elk type website kunt u bij ons terecht, maar ook staan we voor u klaar als het gaat om ondersteuning of advies voor grafisch ontwerp, social media, nieuwsbrieven en meer. | info@compasscreations.nl | www.compasscreations.nl | Compass Creations webdesign Tilburg

Laatste berichten van Marcel Oerlemans - Compass Creations webdesign Tilburg (toon alles)