Over Compass Creations

Creations heeft ruime ervaring met diverse CMS en HTML websites

  • Betaalbare professionele, naar wens gemaakte websites
  • Flexibiliteit, meedenken met de klant, en adviseren is waar Compass Creations voor staat
  • Snelle, doeltreffende service
  • Ontwerpen van een banner / logo / opmaak behoort tot de mogelijkheden

Compass Creations is opgericht in 2011 met als doel de klant een professionele website te leveren tegen een interessante prijs. Ondanks het korte bestaan hebben we ruim ervaring met het opzetten en onderhouden van websites, met alles wat daarbij komt kijken.

Compass Creations - webdesign, websites, webshops, onderhoud, domeinnamen, webhosting, GoudaWaarom Compass Creations en niet Webdesign?

Omdat de service van Compass Creations verder gaat dan design alleen! Flexibiliteit is één van de peilers van Compass Creations en we zijn dan ook actief in het meedenken, adviseren, en het volledige websitebeheer indien gewenst uit handen nemen. Dus inclusief het regelen van een domeinnaam (.com / .nl etc) en ruimte op internet om de website te hosten. Compass Creations heeft ruimschoots ervaring hiermee en kan dus al het werk uit handen nemen en een voordelige en degelijke keuze maken. Ook het ontwerpen van logo’s, banners, en het maken van webshops behoort tot de mogelijkheden bij Compass Creations.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons? Neem dan contact met ons op.

The following two tabs change content below.
Compass Creations specialiseert zich in het maken en onderhouden van websites en webshops. Voor elk type website kunt u bij ons terecht, maar ook staan we voor u klaar als het gaat om ondersteuning of advies voor grafisch ontwerp, social media, nieuwsbrieven en meer. | info@compasscreations.nl | www.compasscreations.nl | Compass Creations webdesign Tilburg

Laatste berichten van Marcel Oerlemans - Compass Creations webdesign Tilburg (toon alles)