FAQ

Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen (FAQ).

Mocht u een vraag hebben die niet in de FAQ voorkomt dan kunt u contact met ons opnemen.

Dat kan, met het CMS systeem waarmee Compass Creations werkt is het mogelijk om op eenvoudige wijze, dus zonder technische kennis, zelf de website aan te passen. Wij kunnen hiervoor een handleiding sturen, en bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Jazeker, wij kunnen uw webshop opzetten, waarin alle functionaliteiten van een webshop ingebouwd zijn.

Wij maken geen kopieën van websites, ons uitgangspunt is dat iedere website een eigen opmaak verdient en herkenbaar moet zijn.

Jazeker, wij kunnen uw domeinnaam overnemen van uw huidige partner als u dat wenst.

Voor verhuizing van de domeinnaam moet u de authorisatie- ofwel EPP code aanvragen. Deze code is een soort beveiliging om aan te geven dat de domeinnaam verhuisd mag worden.

Het is ook belangrijk dat er geen domein lock op de domeinnaam zit, als de lock nog actief is kunnen wij de domeinnaam het niet verhuizen.

The following two tabs change content below.
Compass Creations specialiseert zich in het maken en onderhouden van websites en webshops. Voor elk type website kunt u bij ons terecht, maar ook staan we voor u klaar als het gaat om ondersteuning of advies voor grafisch ontwerp, social media, nieuwsbrieven en meer. | info@compasscreations.nl | www.compasscreations.nl | Compass Creations webdesign Tilburg

Laatste berichten van Marcel Oerlemans - Compass Creations webdesign Tilburg (toon alles)